Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grillet torsk i folie

Under 550 Kalorier

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gul paprika
  • 2 stk. rød paprika
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g torskefilet , i stykker á 200 g
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

241kcal

Energi

4g

Fett

38g

Protein

11g

Karbohydrater

1mg

Jern

Del

Grillet torsk i folie

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gul paprika
  • 2 stk. rød paprika
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g torskefilet , i stykker á 200 g
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

241kcal

Energi

4g

Fett

38g

Protein

11g

Karbohydrater

1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.
Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.
  1. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
  2. Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter.
Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.

Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB15 27.11.2022 02:51:31