Ingredienser

  • 250 g fullkornnudler
  • 600 g kyllingfilet i tynne strimler
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 stk. grønn squash i strimler
  • 5 ss appelsinjuice
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stk. mango i biter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

504kcal

Energi

10.7g

Fett

43.2g

Protein

56.7g

Karbohydrater

3.9mg

Jern

Del

Kyllingwok med fullkornsnudler

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er enkelt å lage fargerik og fristende middag som samtidig er sunn å spise! Med strimlet kyllingfilet og oppdelte grønnsaker wokker du middag for en hel familie på få minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 250 g fullkornnudler
  • 600 g kyllingfilet i tynne strimler
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 stk. grønn squash i strimler
  • 5 ss appelsinjuice
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stk. mango i biter
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

504kcal

Energi

10.7g

Fett

43.2g

Protein

56.7g

Karbohydrater

3.9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken.
  2. Stek kyllingstrimlene raskt sammen med olje og revet ingefær i to omganger. Ha på salt og pepper. Ta opp kjøttet og hold det varmt.
  3. Fres rødløk og squash et par minutter og tilsett kyllingkjøttet.
  4. Bland sammen appelsinjuice og soya. Hell det i pannen og tilsett mangobitene.

Server kyllingwoken med nudler og pynt gjerne med litt frisk koriander og sesamfrø.

Kyllingwok med fullkornsnudler

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant