Kyllingwok med fullkornsnudler Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Det er enkelt å lage fargerik og fristende middag som samtidig er sunn å spise! Med strimlet kyllingfilet og oppdelte grønnsaker wokker du middag for en hel familie på få minutter. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk kyllingfilet i tynne strimler 1 ss revet frisk ingefær 2 ss rapsolje salt og kvernet pepper 1 stk rødløk i tynne ringer 1 stk grønn squash i strimler 1 stk mango i biter 5 ss appelsinjuice 2 ss soyasaus 250 g fullkornnudler eller ris Vis næringsinnhold Energi 500kcal Fett 9.1g Protein 43.4g Karbohydrater 58g Jern 2.2mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Stek kyllingstrimlene raskt sammen med revet ingefær i to omganger. Ha på salt og pepper. Ta opp kjøttet og hold det varmt. Fres rødløk og squash et par minutter og tilsett kyllingkjøttet. Bland sammen appelsinjuice og soya. Hell det i pannen og tilsett mangobitene. Server kyllingwoken med ris eller nudler og pynt gjerne med limebåter. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.