Kyllingwok med fullkornsnudler

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er enkelt å lage fargerik og fristende middag som samtidig er sunn å spise! Med strimlet kyllingfilet og oppdelte grønnsaker wokker du middag for en hel familie på få minutter.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet i tynne strimler
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss rapsolje

salt og kvernet pepper

  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • 1 stk grønn squash i strimler
  • 1 stk mango i biter
  • 5 ss appelsinjuice
  • 2 ss soyasaus
  • 250 g fullkornnudler eller ris
Vis næringsinnhold
Energi
500kcal
Fett
9.1g
Protein
43.4g
Karbohydrater
58g
Jern
2.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingstrimlene raskt sammen med revet ingefær i to omganger. Ha på salt og pepper. Ta opp kjøttet og hold det varmt.
  2. Fres rødløk og squash et par minutter og tilsett kyllingkjøttet.
  3. Bland sammen appelsinjuice og soya. Hell det i pannen og tilsett mangobitene.

Server kyllingwoken med ris eller nudler og pynt gjerne med limebåter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.