Ingredienser

Bakte epler:

  • 2 stk. eple
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ts malt kanel
  • 1 stk. rød chili , hakket

Ruccula og bønner:

  • 2 bokser hermetiske røde bønner
  • 4 båter hvitløk
  • 2 pk ruccula
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

390kcal

Energi

11.8g

Fett

40.1g

Protein

29.3g

Karbohydrater

3.7mg

Jern

Del

Biff med bakte epler

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sterke opplevelser kan noen ganger være bra og kan fungere som krydder i hverdagen. Her har du en sunn og smaksrik biffrett med bønner og ruccula.  Sitter som ei kule når du vil unne deg et godt og sunt måltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Bakte epler:

  • 2 stk. eple
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ts malt kanel
  • 1 stk. rød chili , hakket

Ruccula og bønner:

  • 2 bokser hermetiske røde bønner
  • 4 båter hvitløk
  • 2 pk ruccula
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

390kcal

Energi

11.8g

Fett

40.1g

Protein

29.3g

Karbohydrater

3.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skrell epler. Del dem i to og fjern kjernene. Legg eplene i en ildfast form og ha på olje, kanel og chili. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 15 minutter.
  2. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem på andre siden. Da er de medium stekt.
  3. Ha bønner og hvitløk i en kasserolle. Varm opp og tilsett ruccula når det er varmt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant