Ingredienser

Marinade:

  • 1 stk. lime
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
  • 3 stk. finkuttet vårløk
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss finhakket frisk mynte
  • 0,5 ts chilipulver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

208kcal

Energi

3.8g

Fett

34.1g

Protein

9.2g

Karbohydrater

3.6mg

Jern

Del

Asiatisk biff

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Marinade:

  • 1 stk. lime
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
  • 3 stk. finkuttet vårløk
  • 1 ss finhakket frisk koriander
  • 1 ss finhakket frisk mynte
  • 0,5 ts chilipulver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

208kcal

Energi

3.8g

Fett

34.1g

Protein

9.2g

Karbohydrater

3.6mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).
  2. Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.
  3. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side.

Server spydene med søt chilisaus som dip. 

Denne retten kan gjerne serveres med ris. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant