Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med brødsalat

Kyllingfilet med brødsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Brødsalat:

  • 0,5 stk. landbrød , eventuelt rester av annet daggammelt brød
  • 100 g frisk sjampinjong eller aromasopp, delt i båter
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stilker stilkselleri (stangselleri) i små terninger
  • 0,5 bunt vårløk
  • 6 ss finhakket bladpersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 4 ss revet fersk parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En herlig sprø brødsalat servert med saftig kyllingfilet, perfekt middagsmat! Hvem skulle tro at gårsdagens tørre brød kunne våkne opp i en så smakfull ny drakt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Brødsalat:

  • 0,5 stk. landbrød , eventuelt rester av annet daggammelt brød
  • 100 g frisk sjampinjong eller aromasopp, delt i båter
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stilker stilkselleri (stangselleri) i små terninger
  • 0,5 bunt vårløk
  • 6 ss finhakket bladpersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 4 ss revet fersk parmesan

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 220 °C.

trinn du kan merke av

Server stekt kyllingbryst med sprø og god brødsalat. En klatt créme fraîche smaker også godt til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 22.07.2024 06:35:44