Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sweet and sour saus

Sweet and sour saus

Ingredienser

porsjoner
  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 ss maisenna
  • laken fra 1 boks hermetisk ananas, stor boks
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er den klassiske sursøte sausen fra Kina. Du kjenner den nok igjen fra svinekjøtt med sursøt saus. En klassiker du finner på alle kinarestauranter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 ss maisenna
  • laken fra 1 boks hermetisk ananas, stor boks

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og kok opp sausen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB13 28.09.2023 15:26:01