Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte svinebiffer

Fylte svinebiffer

Ingredienser

porsjoner

Ostefyll:

  • 2 skiver bacon
  • 250 g kremost naturell
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl revet ost

Panering:

  • 100 g hvetemel
  • 4 stk. egg
  • 100 g griljermel , strøbrød eller panko

Tomatsalat:

  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 400 g cherrytomat
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Potetbåter:

  • 10 stk. nypotet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 2 ss friske urter
  • 1 ss paprikapulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fylte svinebiffer, slik vi har gjort her, gir en saftig matopplevelse. Retten er like god til hverdag som til fest.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Ostefyll:

  • 2 skiver bacon
  • 250 g kremost naturell
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl revet ost

Panering:

  • 100 g hvetemel
  • 4 stk. egg
  • 100 g griljermel , strøbrød eller panko

Tomatsalat:

  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 400 g cherrytomat
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Potetbåter:

  • 10 stk. nypotet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 2 ss friske urter
  • 1 ss paprikapulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av
For å få ekstra sprø stekeskorpe anbefaler vi å panere med panko til slutt. Panko er en type brødflak man får kjøpt i velassorterte butikker med godt utvalg av asiatiske matvarer.

 Server fylte svinebiffer med båtpoteter og tomatsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 17.07.2024 19:38:02