Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Smørbrød med spekepølse og kremost

Smørbrød med spekepølse og kremost

Ingredienser

porsjoner
  • 20 g spekepølse
  • 1 skive landbrød
  • 1 ts smør eller olje
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ts bladpersille
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 374 kcal
Fett 29 g
Protein 11 g
Karbohydrater 18 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Crispy landbrød toppet med spekepølse, kremost og persille - skikkelig kosemat! Perfekt når du vil gjøre noe ektra ut av lunsjen, eller om du har lyst på noe digg til kvelds. Prøv gjerne med ulike typer spekepølse for variasjon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 20 g spekepølse
  • 1 skive landbrød
  • 1 ts smør eller olje
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ts bladpersille
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 374 kcal
Fett 29 g
Protein 11 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne en sprøytepose til å fordele kremosten om du vil gjøre det lille ekstra. Lag enten små sirkler, slangeform eller et annet kreativ mønster.

Dryss over kvernet pepper og topp med persille. Server med en gang. 

Smørbrød med spekepølse og kremost

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB14 13.11.2024 06:12:56