Ingredienser

  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss majones
  • 2 skiver røkelaks
  • 1 stk. finhakket vårløk
Del

Surdeigsbrød med laks og revet egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gylne skiver av surdeigsbrød toppet med majones, røkelaks, vårløk og egg. Her har vi latt oss inspirere at det virale trikset med å rive kokt egg over sandwichen for å skape en fantastisk luftig konsistens på egget. Perfekt til frokost, lunsj eller som en enkel og god middag når du er alene. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss majones
  • 2 skiver røkelaks
  • 1 stk. finhakket vårløk

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell av skallet.
  2. Ha smør eller olje i en varm stekepanne og stek brødet på begge sider til det blir sprøtt og gyllent.
  3. Smør majones på brødskiven og legg over skiver av røkelaks. Bruk et rivjern til å forsiktig rive kokt egg over skiva. Topp med finhakket vårløk og gjerne et lite pepperdryss.

Surdeigsbrød med laks og revet egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant