Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med laks og revet egg

Surdeigsbrød med laks og revet egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss majones
  • 2 skiver røkelaks
  • 1 stk. finhakket vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gylne skiver av surdeigsbrød toppet med majones, røkelaks, vårløk og egg. Her har vi latt oss inspirere at det virale trikset med å rive kokt egg over sandwichen for å skape en fantastisk luftig konsistens på egget. Perfekt til frokost, lunsj eller som en enkel og god middag når du er alene. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 1 ss smør eller olje til steking
  • 1 skive surdeigsbrød
  • 1 ss majones
  • 2 skiver røkelaks
  • 1 stk. finhakket vårløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Surdeigsbrød med laks og revet egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 17:59:48