Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med biff og revet egg

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør til steking
  • 400 g biff av mørbrad ,eller ytrefilet, i skiver
  • 4 ss kremost naturell

Chimichurri saus:

  • 25 g frisk persille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olje
Del

Surdeigsbrød med biff og revet egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Du har kanskje sett den virale trenden med å rive hardkokte egg over deilige smørbrød? Her har vi laget en variant med biff, kremost og chimichurri saus. Perfekt når du har lyst på en skikkelig god sandwich som trykker på alle knappene!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør til steking
  • 400 g biff av mørbrad ,eller ytrefilet, i skiver
  • 4 ss kremost naturell

Chimichurri saus:

  • 25 g frisk persille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med en gang.

Surdeigsbrød med biff og revet egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 09:12:27