Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surdeigsbrød med biff og revet egg

Surdeigsbrød med biff og revet egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør til steking
  • 400 g biff av mørbrad ,eller ytrefilet, i skiver
  • 4 ss kremost naturell

Chimichurri saus:

  • 25 g frisk persille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Du har kanskje sett den virale trenden med å rive hardkokte egg over deilige smørbrød? Her har vi laget en variant med biff, kremost og chimichurri saus. Perfekt når du har lyst på en skikkelig god sandwich som trykker på alle knappene!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør til steking
  • 400 g biff av mørbrad ,eller ytrefilet, i skiver
  • 4 ss kremost naturell

Chimichurri saus:

  • 25 g frisk persille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Serveres med en gang.

Surdeigsbrød med biff og revet egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Den beste brunchen

Podcast-episode: Hvordan gjør du surdeigstarteren aktiv?

Podcast-episode: Alt du kanskje lurer på om surdeig

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 06:32:59