Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekeskinkesmørbrød

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g spekeskinke
  • 1 ss ferdig eggerøre
  • 2 skiver agurk
  • 1 båt tomat
Del

Spekeskinkesmørbrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et smørbrød skal kunne spises med øynene. Det skal være høyt, luftig og fylle opp magen. Med ferske råvarer og litt fantasi kan man selv lage de mest fristende smørbrødene. Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager smørbrødene etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

 

Smørbrød passer til alle typer sammenkomster. Selskap, møter, dåp eller bare som en ekstra fin lunch når du skal ha venner eller familie på besøk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g spekeskinke
  • 1 ss ferdig eggerøre
  • 2 skiver agurk
  • 1 båt tomat

Slik gjør du

1. Smør margarin på loffskiva. Vask salatbladene og legg de på brødskiva.

2. Legg eggerøre på i midten og surr spekeskinke rundt.

3. Skjær et kutt i agurkskivene halvveis gjennom og vri dem som en vifte over eggerøren. Pynt med tomat og eventuelt urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 02.04.2023 01:43:21