Ingredienser

Grønnsaksrøsti:

  • 8 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 100 g kålrot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

  • 16 skiver fenalår
  • 3 dl lettrømme
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
Del

Grønnsaksrøsti med fenalår

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnsaksrøsti, eller rivekaker om du vil, er like enkelt å servere som vafler når du får gjester som stikker innom. Server røstiene med fenalår, rømme og gressløk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Grønnsaksrøsti:

  • 8 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 100 g kålrot
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

  • 16 skiver fenalår
  • 3 dl lettrømme
  • 2 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Skrell poteter, gulrøtter og kålrot og riv grønnsakene på et rivjern.
  2. Legg grønnsakene over på et kjøkkenhåndkle og klem ut så mye vann du klarer. Ha grønnsakene tilbake i en bolle og bland inn salt og pepper.
  3. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Klem ut små grønnsaksrøsti og stek dem gylne på begge sider.

Server grønnsaksrøstiene med rømme, skiver av fenalår og gressløk. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant