Grønnsaksrøsti med fenalår Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Grønnsaksrøsti, eller rivekaker om du vil, er like enkelt å servere som vafler når du får gjester som stikker innom. Server røstiene med fenalår, rømme og gressløk. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner Grønnsaksrøsti: 8 stk potet 2 stk gulrot 100 g kålrot 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts kvernet pepper 16 skiver fenalår 3 dl lettrømme 2 ss finhakket frisk gressløk Slik gjør du Skrell poteter, gulrøtter og kålrot og riv grønnsakene på et rivjern. Legg grønnsakene over på et kjøkkenhåndkle og klem ut så mye vann du klarer. Ha grønnsakene tilbake i en bolle og bland inn salt og pepper. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Klem ut små grønnsaksrøsti og stek dem gylne på begge sider. Server grønnsaksrøstiene med rømme, skiver av fenalår og gressløk. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.