Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking

Fyll:

  • 30 g reker i lake
  • 30 g hakket sopp
  • 0,5 stk. hakket løk
  • 1 stk. strimlet vårløk
Del

Omelett med reker og sopp

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Omelett er kanskje verdens raskeste varme måltid, og du kan fylle den med det du måtte ønske. Prøv gjerne denne som er fylt med reker og sopp!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking

Fyll:

  • 30 g reker i lake
  • 30 g hakket sopp
  • 0,5 stk. hakket løk
  • 1 stk. strimlet vårløk

Slik gjør du

  1. Smelt litt margarin i stekepannen til det freser. Stek sopp og løk raskt, til det er mykt og gyllent. Krydre med salt og pepper. Tilsett vårløk og reker.  Hell alt over på en asjett når rekene er varme.
  2. Visp sammen egg, vann og salt.
  3. Smelt resten av margarinen i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Når omeletten begynner å stivne, legger du fyllet på den ene halvparten av omeletten og bretter den andre halvparten over. Hvelv over på en tallerken.

Server gjerne omeletten med en god salat.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant