Omelett med reker og sopp Kategori Rask Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Omelett er kanskje verdens raskeste varme måltid, og du kan fylle den med det du måtte ønske. Prøv gjerne denne som er fylt med reker og sopp! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 2 stk egg 2 ss vann 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper 1 ss margarin til steking Fyll: 30 g reker i lake 30 g hakket sopp 1⁄2 stk hakket løk 1 stk strimlet vårløk Slik gjør du Smelt litt margarin i stekepannen til det freser. Stek sopp og løk raskt, til det er mykt og gyllent. Krydre med salt og pepper. Tilsett vårløk og reker. Hell alt over på en asjett når rekene er varme. Visp sammen egg, vann og salt. Smelt resten av margarinen i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Når omeletten begynner å stivne, legger du fyllet på den ene halvparten av omeletten og bretter den andre halvparten over. Hvelv over på en tallerken. Server gjerne omeletten med en god salat. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.