Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Omelett med spinat, parmesan og pinjekjerner

Omelett med spinat, parmesan og pinjekjerner

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 1 ss revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 2 ss ristede pinjekjerner

Fyll:

  • ca. 70 g frisk spinat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss margarin til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på 1 minutt? Svaret er omelett. Her er den fylt med spinat, parmesan og et lite dryss pinjekjerner. Omeletten serveres med godt brød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 1 ss revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 2 ss ristede pinjekjerner

Fyll:

  • ca. 70 g frisk spinat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server omeletten straks, gjerne med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 06:55:09