Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Omelett med spinat, parmesan og pinjekjerner

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann

Fyll:

  • ca. 70 g frisk spinat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 1 ss margarin til steking

Pynt:

  • 2 ss ristede pinjekjerner
Del

Omelett med spinat, parmesan og pinjekjerner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha forslag til en varmrett som kan lages ferdig på 1 minutt? Svaret er omelett. Her er den fylt med spinat, parmesan og et lite dryss pinjekjerner. Omeletten serveres med godt brød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann

Fyll:

  • ca. 70 g frisk spinat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 1 ss revet parmesan eller annen vellagret ost
  • 1 ss margarin til steking

Pynt:

  • 2 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du

  1. Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Hakk rødløk og fres den lett i litt margarin sammen med hvitløk. Ha i spinat og fres den til den faller sammen. Legg fyllet til side.
  2. Visp eggene lett sammen med vann, salt og pepper. Hell røren i en varm stekepanne. Trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Ha på fyll og brett omeletten sammen.

Server omeletten straks, gjerne med ristede pinjekjerner over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 27.01.2023 06:00:25