Omelett med ost og løk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Omelett befinner seg garantert i øverste sjiktet på listen over verdens 10 enkleste middagsretter! Enkelt, næringsrikt og godt. Omelett kan fylles med det du har i kjøleskapet, og er en super rett å lage hvis du har litt rester du vil bruke opp! 

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ss margarin

  • ¼ stk finhakket løk
  • 2 ss revet hvitost
  • 4 stk rød cherrytomat

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den inn mot midten etter hvert som den stivner. 
  2. Legg ost og løk på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

Server gjerne omelett med småtomater, salat og mini baguetter.

Omeletten ser stort på det og sier ja til det meste når det gjelder fyll. Eksempler på hva du kan bruke er ost, skinke, spekemat, bacon, stekt sopp, poteter og kuttede grønnsaker.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.