Omelett med ost og løk Kategori Rask Vanskelighetsgrad Superenkel Tid Under 20 min Omelett befinner seg garantert i øverste sjiktet på listen over verdens 10 enkleste middagsretter! Enkelt, næringsrikt og godt. Sett i gang! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 3Kommentarer Ingredienser Porsjoner 2 stk egg 2 ss vann 1⁄4 ts salt 1⁄4 ts pepper 1 ss margarin 1⁄4 stk finhakket løk 2 ss revet hvitost 4 stk rød cherrytomat Slik gjør du Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den inn mot midten etter hvert som den stivner. Legg ost og løk på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over. Server gjerne omelett med småtomater, salat og mini baguetter. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.