Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Omelett med ost og løk

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin

  • 0,25 stk. finhakket løk
  • 2 ss revet hvitost
  • 4 stk. rød cherrytomat
Del

Omelett med ost og løk

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Omelett befinner seg garantert i øverste sjiktet på listen over verdens 10 enkleste middagsretter! Enkelt, næringsrikt og godt. Omelett kan fylles med det du har i kjøleskapet, og er en super rett å lage hvis du har litt rester du vil bruke opp! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin

  • 0,25 stk. finhakket løk
  • 2 ss revet hvitost
  • 4 stk. rød cherrytomat

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den inn mot midten etter hvert som den stivner. 
  2. Legg ost og løk på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

Server gjerne omelett med småtomater, salat og mini baguetter.

Omeletten ser stort på det og sier ja til det meste når det gjelder fyll. Eksempler på hva du kan bruke er ost, skinke, spekemat, bacon, stekt sopp, poteter og kuttede grønnsaker.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 26.03.2023 18:11:02