Ingredienser

1  porsjoner
  • 150 g indrefilet av svin
  • 1 ss maisolje
  • 1 stk. gulrot i tynne strimler
  • 50 g aspargesbønner
  • 1 stk. strimlet vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 150 g indrefilet av svin
  • 1 ss maisolje
  • 1 stk. gulrot i tynne strimler
  • 50 g aspargesbønner
  • 1 stk. strimlet vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  2. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.

Server minuttbiffen med de dampede grønnsakene og litt av stekefettet fra stekepannen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant