Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 150 g indrefilet av svin
  • 1 ss maisolje
  • 1 stk gulrot i tynne strimler
  • 50 g aspargesbønner
  • 1 stk strimlet vårløk
  • 2 båt hvitløk
  • ½ ss smør
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  2. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.
  3. Server minuttbiffen med de dampede grønnsakene og litt av stekefettet fra stekepannen.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.