Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammesauté med kantareller

Lammesauté med kantareller

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kantarell eller annen sopp
  • 4 stk. sjalottløk
  • 600 g flatbiff av lam eller mørbrad
  • 1 pk sjysaus
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,25 ts tørket rosmarin
  • 0,25 ts tørket timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammesauté er en enkel festrett med mørt lammekjøtt og kantareller. Dette er midt i blinken for hyggelige sammenkomster i høstmørket. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kantarell eller annen sopp
  • 4 stk. sjalottløk
  • 600 g flatbiff av lam eller mørbrad
  • 1 pk sjysaus
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,25 ts tørket rosmarin
  • 0,25 ts tørket timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Sauté er et kjøkkenuttrykk som betyr at kjøttet brunes for deretter å trekke ferdig i sausen.
Ha du en god lammekraft, er det et supert utgangspunkt for sausen i denne retten. Om sausen blir tynn, kan du jevne den med en ts maisenna rørt ut i litt vann.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Ett lammelår – fire middager

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 02:16:38