Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Råstekte poteter

Råstekte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kokefast potet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 ss olivenolje eller solsikkeolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gyllenbrune tykke skiver av stekt potet smaker nydelig til all slags mat, eller sammen med en god dipp når du har lyst på noe enkelt og godt. Om du vil lage dem med eller uten skall er opp til deg. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kokefast potet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 ss olivenolje eller solsikkeolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 19.07.2024 16:28:19