Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Råstekte poteter

Ingredienser

  • 800 g kokefast potet
  • 4 ss olivenolje eller solsikkeolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Råstekte poteter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gyllenbrune tykke skiver av stekt potet smaker nydelig til all slags mat, eller sammen med en god dipp når du har lyst på noe enkelt og godt. Om du vil lage dem med eller uten skall er opp til deg. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g kokefast potet
  • 4 ss olivenolje eller solsikkeolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Vask potetene (og skrell) poteter og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle.
  2. Varm en stekepanne med olje og stek potetskivene i ca 5-6 minutter på hver side, til de er gyllenbrune. Sjekk med en spiss kniv om potetskivene er helt møre. La dem renne av seg på litt kjøkkenpapir.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB13 30.11.2022 07:17:49