Ingredienser

  • 800 g kokefast potet
  • 4 ss olivenolje eller solsikkeolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Råstekte poteter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gyllenbrune tykke skiver av stekt potet smaker nydelig til all slags mat, eller sammen med en god dipp når du har lyst på noe enkelt og godt. Om du vil lage dem med eller uten skall er opp til deg. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g kokefast potet
  • 4 ss olivenolje eller solsikkeolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Vask potetene (og skrell) poteter og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle.
  2. Varm en stekepanne med olje og stek potetskivene i ca 5-6 minutter på hver side, til de er gyllenbrune. Sjekk med en spiss kniv om potetskivene er helt møre. La dem renne av seg på litt kjøkkenpapir.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant