Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Filippinsk risotto med kylling

Ingredienser

  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 3 ss rapsolje til steking
  • 2,5 dl arborioris (risottoris)
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. lime i båter til servering
  • 1 stk. grønn chili til servering
Del

Filippinsk kyllingrisotto

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Mange er vokst opp med grillet kylling og kokt ris - her har kyllingen og risen kommet sammen til en herlig fløyelsmyk risotto. Servert med bløtkokt egg, vårløk og chili - perfekt kosemat for hele familien! 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 3 ss rapsolje til steking
  • 2,5 dl arborioris (risottoris)
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. lime i båter til servering
  • 1 stk. grønn chili til servering

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Smaksett gjerne risottoen med 2 ss asiatisk fiskesaus dersom du ønsker en vri på risottoen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 15:01:17