Ingredienser

Sitron- og squashcouscous:

  • 400 g couscous
  • 8 dl kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 1 stk. grønn squash
  • 4 stk. vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • 2 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Kyllingfilet med sitron- og squashcouscous

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med sitron- og squashcouscous er en rask og god hverdagsrett du bør prøve til middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Sitron- og squashcouscous:

  • 400 g couscous
  • 8 dl kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 1 stk. grønn squash
  • 4 stk. vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • 2 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne. Stek i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek under lokk i 6-8 minutter.
  2. Ha couscous i en bolle og hell kokende kyllingkraft over. Legg over et lokk og la stå i 10 minutter til couscousen har absorbert all kraften.
  3. Riv squash grovt på et rivjern og klem ut så mye vann som mulig. Fres revet squash i olje sammen med snittet vårløk og presset hvitløk til det begynner å få farge. Krydre med salt og pepper.
  4. Bland squash med couscousen og smak til med revet sitronskall og saft av sitron. Dryss hakket koriander på toppen.

Server eventuelt med noen skiver sitron og litt lettrømme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant