Ingredienser

  • 6 stk. kyllingfilet
  • 3 ss margarin til steking
  • ca. 1 stk. brokkoli
  • 2,5 dl blå druer , delt i fire
  • 200 g stekt bacon
  • 0,5 stk. rødløk i båter
  • 1 dl solsikkekjerner

Dressing:

  • 2,5 dl majones
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl revet parmesan
Del

Kyllingfilet med brokkolisalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelt og greit kan det gjøres, og likevel smake så godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. kyllingfilet
  • 3 ss margarin til steking
  • ca. 1 stk. brokkoli
  • 2,5 dl blå druer , delt i fire
  • 200 g stekt bacon
  • 0,5 stk. rødløk i båter
  • 1 dl solsikkekjerner

Dressing:

  • 2,5 dl majones
  • 2 ss sukker
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl revet parmesan

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter. 
  2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat.
  3. Bland dressingen og server den ved siden av salaten og kyllingfiletene.

Brokkolisalat er godt tilbehør til grillmaten. Har du prøvd å servere brokkolisalat til grillet svinefilet?

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant