Ingredienser

Linse- og potetmos:

  • 400 g potet , gjerne melne
  • 1 dl lettmelk
  • 1 boks hermetiske linser
  • 50 g frisk spinat
  • 2 stk. gulrot
Del

Kyllingfilet med linse- og potetmos

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en ny variant av potetmosen med linser og spinat. Det er lettvint og godt tilbehør til stekt kyllingfilet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Linse- og potetmos:

  • 400 g potet , gjerne melne
  • 1 dl lettmelk
  • 1 boks hermetiske linser
  • 50 g frisk spinat
  • 2 stk. gulrot

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og del dem i terninger for at kokingen går fortere. Kok potetene i usaltet vann i ca. 15 minutter til de er helt møre.
  2. Varm margarin i en stekepanne og stek kyllingfiletene i to minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  3. Hell av kokevannet på potetene og mos dem med melk. Skyll hermetiske linser og frisk spinat godt, og bland inn i potetmosen. La alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
  4. Skrell gulrot og høvle tynne strimler med en ostehøvel. Dypp gulrotstrimlene i kokende, lettsaltet vann i noen få sekunder.

Server kyllingfiletene med linse- og potetmos og lettkokte gulrotstrimler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant