Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med linse og potetmos

Ingredienser

Linse- og potetmos:

  • 400 g potet , gjerne melne
  • 1 dl lettmelk
  • 1 boks grønne linser (ferdig kokt)
  • 50 g frisk spinat
  • 2 stk. gulrot
Del

Kyllingfilet med linse- og potetmos

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en ny variant av potetmosen med linser og spinat. Det er lettvint og godt tilbehør til stekt kyllingfilet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Linse- og potetmos:

  • 400 g potet , gjerne melne
  • 1 dl lettmelk
  • 1 boks grønne linser (ferdig kokt)
  • 50 g frisk spinat
  • 2 stk. gulrot

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og del dem i terninger for at kokingen går fortere. Kok potetene i usaltet vann i ca. 15 minutter til de er helt møre.
  2. Varm margarin i en stekepanne og stek kyllingfiletene i to minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  3. Hell av kokevannet på potetene og mos dem med melk. Skyll hermetiske linser og frisk spinat godt, og bland inn i potetmosen. La alt bli gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
  4. Skrell gulrot og høvle tynne strimler med en ostehøvel. Dypp gulrotstrimlene i kokende, lettsaltet vann i noen få sekunder.

Server kyllingfiletene med linse- og potetmos og lettkokte gulrotstrimler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 09.02.2023 09:27:03