Lagre

Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. vårløk
  • 5 stk. soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 10 stk. sorte oliven
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 30 g hasselnøtter ristet i panne
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

548kcal

Energi

20.8g

Fett

53g

Protein

31g

Karbohydrater

3.3mg

Jern

Del

Bulgursalat med kyllingfilet

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Servert med saftig kyllingfilet, oliven, soltørket tomat og urter blir dette en deilig hverdagsmiddag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 200 g bulgur
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk. fennikel
  • 6 stk. vårløk
  • 5 stk. soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 10 stk. sorte oliven
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 30 g hasselnøtter ristet i panne
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

548kcal

Energi

20.8g

Fett

53g

Protein

31g

Karbohydrater

3.3mg

Jern

Slik gjør du

  1. Tilbered bulgur som anvist på pakken. Avkjøl.
  2. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  1. Skjær fenikkel og vårløk i tynne skiver, og finhakk solørket tomat og bladpersille. Bland alt sammen i en bolle, unntatt kyllingfilet. Skjær kyllingfiletene i skiver og legg på toppen.

Når du skal riste hasselnøtter i panne steker du dem i en tørr stekepanne til de er gylne, eller til skallet begynner å sprekke opp. Husk å riste på pannen slik at nøttene blir jevnt stekt. Gni dem i et tørt kjøkkenhåndkle etterpå, slik at skallet løsner.

Bulgursalat med kyllingfilet

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant