Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med eplesaus

Kyllingfilet med eplesaus

Ingredienser

porsjoner

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server for eksempel med ris og lettstekte epler og rødløk.

I stedet for lettstekte epler og rødløk kan du også servere med kokte sukkererter og blå druer som er såvidt varmet (uten at de sprekker).

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 18.07.2024 16:43:13