Ingredienser

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte
Del

Kyllingfilet med eplesaus

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i margarin i middels varm panne i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.

Server for eksempel med ris og lettstekte epler og rødløk.

I stedet for lettstekte epler og rødløk kan du også servere med kokte sukkererter og blå druer som er såvidt varmet (uten at de sprekker).

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant