Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med eplesaus

Kyllingfilet med eplesaus

Ingredienser

porsjoner

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 354 kcal
Fett 17 g
Protein 41 g
Karbohydrater 9 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Eplesaus:

  • 1 pose béarnaisesaus
  • 3 dl eplemost
  • ca. 1 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 354 kcal
Fett 17 g
Protein 41 g
Karbohydrater 9 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server for eksempel med ris og lettstekte epler og rødløk.

I stedet for lettstekte epler og rødløk kan du også servere med kokte sukkererter og blå druer som er såvidt varmet (uten at de sprekker).

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 07.12.2024 13:10:52