Lagre

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 stk. rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 10 stk. sorte oliven
Del

Kyllingboller på pasta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Denne raske retten smaker ekstra godt når du kan nyte den ute i nydelig sommervær.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 stk. rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 10 stk. sorte oliven

Slik gjør du

  1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
  2. Stek bollene på middels varme med margarin i 10-15 minutter. Snu på kjøttbollene under steking.
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.

Server gjerne brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant