Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingboller-pa-pasta-3566-12

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 stk. rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 10 stk. sorte oliven
Del

Kyllingboller på pasta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Denne raske retten smaker ekstra godt når du kan nyte den ute i nydelig sommervær.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 stk. rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 10 stk. sorte oliven

Slik gjør du

  1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
  2. Stek bollene på middels varme med margarin i 10-15 minutter. Snu på kjøttbollene under steking.
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.

Server gjerne brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2023 01:29:41