Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingboller-pa-pasta-3566-12

Kyllingboller på pasta

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 1 stk. rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 0,5 dl sorte oliven
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Denne raske retten smaker ekstra godt når du kan nyte den ute i nydelig sommervær.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss margarin

Lun pastasalat:

  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 1 stk. rødløk i ringer
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 0,5 dl sorte oliven

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 18.07.2024 13:54:26