Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Cannelloni

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. lasagneplater
  • 1 ss olje
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan
Del

Cannelloni

(6)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. I denne oppskriften har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig av svin, ost og spinat. Supergod mat som passer for hele familien!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. lasagneplater
  • 1 ss olje
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Er lasagneplatene store, del dem gjerne i to før du fyller dem.
I stedet for svinekjøttdeig kan du også bruke kyllingkjøttdeig.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 31.01.2023 08:01:34