Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. lasagneplater
  • 1 ss olje
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan
Del

Cannelloni

(6)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. I denne oppskriften har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig av svin, ost og spinat. Supergod mat som passer for hele familien!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. lasagneplater
  • 1 ss olje
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Kok lasagneplater i saltet vann, ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta lasagneplater opp av kjelen og legg platene på stekeplaten.
  2. Skjær løk i tynne båter og finhakk hvitløk. Skyll spinat.
  3. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin. Ta ut kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk. Tilsett spinat, smøreost og finhakket timian. Rør godt. Ha kjøttdeigen tilbake i stekepannen og smak til med salt og pepper.
  4. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. Dryss over parmesan og sett formen i stekeovnen på 225 °C i ca. 10 minutter.
Er lasagneplatene store, del dem gjerne i to før du fyller dem.
I stedet for svinekjøttdeig kan du også bruke kyllingkjøttdeig.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant