Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cannelloni

Cannelloni

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. lasagneplater
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Cannelloni er navnet på store hule pastarør. Lasagneplater kan også fylles, og rulles til pastarør om du ikke får tak i Canneloni. I denne oppskriften har vi fylt lasagneplatene med kjøttdeig av svin, ost og spinat. Supergod mat som passer for hele familien!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

4  porsjoner
  • 6 stk. lasagneplater
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 stk. rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 150 g frisk spinat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 100 g magerost
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Er lasagneplatene store, del dem gjerne i to før du fyller dem.
I stedet for svinekjøttdeig kan du også bruke kyllingkjøttdeig.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 11:07:59