Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker

Grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker

Ingredienser

porsjoner

Grillet svinekjøtt:

  • 800 g mager kjøttdeig av svin
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts pepper
  • 8 stk. sitrongress til spyd
  • 1 pk salatmix (á 65g)

Pannekaker:

  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl fin sammalt hvete
  • 1 ts salt
  • 1 dl lett kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 1 stk. vårløk , i tynne ringer
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 483 kcal
Fett 23 g
Protein 54 g
Karbohydrat 13 g 
Jern 5 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sunt, hot og spicy! Spicy kjøttboller av svinekjøttdeig er godt på grillen. Servert på sitrongresspyd med asiatiske pannekaker tar retten deg raskt til sydligere strøk.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Grillet svinekjøtt:

  • 800 g mager kjøttdeig av svin
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ts pepper
  • 8 stk. sitrongress til spyd
  • 1 pk salatmix (á 65g)

Pannekaker:

  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl fin sammalt hvete
  • 1 ts salt
  • 1 dl lett kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 1 stk. vårløk , i tynne ringer
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 483 kcal
Fett 23 g
Protein 54 g
Karbohydrat 13 g 
Jern 5 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs. Fjern stilk, frø, skillevegger og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Server grillet svinekjøtt på spyd med asiatiske pannekaker og frisk salat. Hoisinsaus passer også godt til denne retten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 18.07.2024 16:17:03