Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 300 g lettsaltet sideflesk i terninger (evt. bacon)
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 2 ss hakket frisk estragon
  • 0,25 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 200 g aromasopp eller annen sopp
  • 1 dl tørr sherry
  • 3 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Prøv en kyllingform med mye smak! Skal du servere til mange kan du enkelt lage stor porsjon av retten i en langpanne.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. kyllinglår naturell
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 300 g lettsaltet sideflesk i terninger (evt. bacon)
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 2 ss hakket frisk estragon
  • 0,25 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 200 g aromasopp eller annen sopp
  • 1 dl tørr sherry
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Server kyllingformen for eksempel med stekte persillepoteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 26.05.2024 17:43:09