Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. egg
  • 2 ss friske urter (koriander, persille eller timian)
Del

Frikadeller

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Små frikadeller av svinekjøtt er noe du bør prøve. Frikadellene kan brukes til tapas, snack, sammen med pasta eller på pizza.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. egg
  • 2 ss friske urter (koriander, persille eller timian)

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk, løk og urter.
  2. Rør saltet inn i deigen først, og ha deretter i de andre ingrediensene.
  3. Form farsen til små frikadeller, og rull dem gjerne i litt hvetemel før bruning.
  4. Brun dem i smør/olje på god varme, og stek dem ferdig (ca. 5 minutter) på middels varme.

Frikadellene kan serveres som middag sammen med ris, eller potetmos og en salat.

Tips: Frikadeller er ypperlig som én av smårettene på Tapasbordet. Sett da for eksempel frikadellene sammen med cherrytomater på små trespyd.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant