Ingredienser

  • 2,5 dl majones
  • 1 ss harissa
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Harissamajones

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Harissa er en spennende krydderpasta fra Nord-Afrika som også er fin å bruke som smakstilsetning i majones. Prøv den i sandwich sammen med grønnsaker og kylling, i potetsalaten eller som en spennende saus til grillmaten.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2,5 dl majones
  • 1 ss harissa
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen majones og harissa. Smak om nødvendig til med salt og kvernet pepper.
Harissamajones blir enda bedre hvis du lager din egen majones.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant