Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Harissamajones

Harissamajones

Ingredienser

porsjoner
  • 2,5 dl majones
  • 1 ss harissa
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Harissa er en spennende krydderpasta fra Nord-Afrika som også er fin å bruke som smakstilsetning i majones. Prøv den i sandwich sammen med grønnsaker og kylling, i potetsalaten eller som en spennende saus til grillmaten.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2,5 dl majones
  • 1 ss harissa
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen majones og harissa. Smak om nødvendig til med salt og kvernet pepper.
Harissamajones blir enda bedre hvis du lager din egen majones.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 04:26:38