Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Reinsdyrkjøtt kan brukes til mange forskjellige retter! Her har vi laget en salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære - perfekt når du er ute etter skikkelig comfort food! 

Ingredienser

  • 200 g flatbiff av reinsdyr
  • 10 stk. aspargesbønner
  • 2 blader crispisalat
  • 1 stk. pære
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 1 ss honning

Blåmuggostdressing

  • 25 g blåmuggost
  • 0,5 dl rømme eller créme fraîche
  • 1 ts saft av sitron

Slik gjør du

  1. Varm smør i en stekepanne og krydre flatbiffen med salt og pepper.
  2. Stek i et par minutter på hver side. Trekk av varmen og la hvile i ca. 10 minutter. 
  3. Kok opp vann i en kjele og gi aspargesbønnene et raskt oppkok i 1-2 minutter. Ha aspargesbønnene over i iskaldt vann for å bevare den friske, grønne fargen. Finsnitt aspargesbønnene.
  4. Ha blåmuggost, rømme og sitronsaft i en bolle og kjør med en stavmikser til glatt. 
  5. Skyll salat og legg over på en tallerken sammen med aspargesbønner. 
  6. Skjær pære i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Grovhakk valnøtter og legg over på tallerkenen sammen med pære. 
  7. Skjær biffen i tynne skiver og legg over på tallerkenen sammen med blåmuggostdressing. 
  8. Server salaten med honning, salt og pepper.

Salat med reinsdyrbiff, blåmuggost og pære

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.