Ingredienser

  • 800 g sommerkoteletter
  • 1 ss margarin
  • ca. 100 g bacon i biter
  • 2 stk. løk , hakket
  • 1 båt hvitløk , hakket
  • 300 g hodekål i strimler
  • 200 g sellerirot i biter
  • 250 g gulrot i skiver
  • 500 g potet i skiver
  • 1 ts tørket timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl hvitvin
  • 5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater
Del

Rippli fra Sveits

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rippli betyr kotelettkam fra gris. I området rundt Bern, serveres rippli med bacon, bønner og poteter. En pannerett med mye smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g sommerkoteletter
  • 1 ss margarin
  • ca. 100 g bacon i biter
  • 2 stk. løk , hakket
  • 1 båt hvitløk , hakket
  • 300 g hodekål i strimler
  • 200 g sellerirot i biter
  • 250 g gulrot i skiver
  • 500 g potet i skiver
  • 1 ts tørket timian
  • 0,5 ts pepper
  • 1 dl hvitvin
  • 5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 boks hermetiske tomater

Slik gjør du

  1. Stek bacon, løk og hvitløk i en stekepanne og la det steke litt.
  2. Tilsett kål, selleri, gulrot og poteter. Legg over et lokk og la det dampe til kålen er mør. Krydre med timian og pepper.
  3. Legg kotelettene opp på grønnsakene og hell over vin og buljong. La det småkoke i ca. 1 time.
  4. Ha i tomatene og la det koke i 10 minutter før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant