Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sommerkoteletter med bulgurotto

Sommerkoteletter med bulgurotto

Ingredienser

porsjoner

Bulgurotto:

  • 2 dl bulgur
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss margarin
  • 1 ts tørket estragon
  • 2 dl hvitvin
  • 1 dl matfløte
  • 2 dl parmesan
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sommerkotelettene trenger bare noen få minutter på grillen før de er serveringsklare. Her har vi laget en vri på risottoen, og laget den med bulgur i stedet. Derfor navnet bulgurotto.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Bulgurotto:

  • 2 dl bulgur
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss margarin
  • 1 ts tørket estragon
  • 2 dl hvitvin
  • 1 dl matfløte
  • 2 dl parmesan
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 11:22:28