Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sommerkoteletter med bulgurotto

Sommerkoteletter med bulgurotto

Ingredienser

porsjoner

Bulgurotto:

  • 2 dl bulgur
  • 1 stk. løk
  • 1 ss smør
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl parmesan
  • 1 ts tørket estragon
  • 1 dl matfløte
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sommerkotelettene trenger bare noen få minutter på grillen før de er serveringsklare. Her har vi laget en vri på risottoen, og laget den med bulgur i stedet. Derfor navnet bulgurotto.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Bulgurotto:

  • 2 dl bulgur
  • 1 stk. løk
  • 1 ss smør
  • 2 dl hvitvin
  • 2 dl parmesan
  • 1 ts tørket estragon
  • 1 dl matfløte
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bløtlegg bulgur i 30 minutter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.
  2. Finhakk løk og hvitløk og stek det med margarin i en kjele, sammen med tørket estragon.
  3. Ha i bulgur og hell over halvparten av vinen og fløten- Kok til all væsken har kokt inn. Rør hele tiden. 
  4. Ha i resten av væsken og rør ekstra godt mot slutten av koketiden til du får en kremete konsistens.
  5. Rør inn revet parmesan og smak til med salt og pepper.
  6. Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB13 24.09.2023 22:01:05