Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrkarbonade

Reinsdyrkarbonade

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrkarbonader:

  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. finhakket løk
  • 50 g hakket sylteagurk
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 båt hvitløk
  • 8 ss lettrømme
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 2 stk. tomat
  • 8 skiver sylteagurk
  • 8 skiver landbrød , ristet
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med reinsdyrskav eller finnbiff i fryseren har du flere gode middagsmuligheter. Halvtint reinsdyrskav blir til flott farse i løpet av få sekunder, og du kan lage herlige, grove reinsdyrkarbonader med masse smak. Har du avskjær eller kjøttdeig av rein, er dette selvfølgelig også flott å bruke i denne retten. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrkarbonader:

  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. finhakket løk
  • 50 g hakket sylteagurk
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 båt hvitløk
  • 8 ss lettrømme
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 2 stk. tomat
  • 8 skiver sylteagurk
  • 8 skiver landbrød , ristet

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Reinsdyrkarbonade

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 05:39:39