Ingredienser

  • 8 skiver brød
  • 3 egg
  • 2 ss sukker
  • 1 dl melk
  • 1 ts malt kanel
  • 2 ss smør til steking
Del

Arme riddere på primus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Arme riddere er en frokostfavoritt - men, det kan også bli din nye turmatfavoritt! En perfekt måte å bruke opp daggammelt brød på - dypp i eggemiksen og pakk i matboks. Så er brødskivene kare til steking på primus eller en stekepanne på bålet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 skiver brød
  • 3 egg
  • 2 ss sukker
  • 1 dl melk
  • 1 ts malt kanel
  • 2 ss smør til steking

Slik gjør du

  1. Skjær brød i tykke skiver.
  2. Visp sammen egg, sukker, melk og kanel, og hell blandingen i et fat med kanter.
  3. Dynk brødskivene i eggeblandingen, og la de bli gjennombløte.
  4. Ta opp brødskivene og legg dem i en matboks med mellomlagspapir eller plastfolie mellom skivene. Ta med boksen på tur. Husk også å ta med en liten boks smør eller margarin. 
  5. Tenn på primusen. Stek brødskivene i litt smør i primusens stekepanne. Bruk middels varme og stek på begge sider til de er pent gyllenbrune. Du kan også steke de arme ridderne i en stekepanne på bålet.

Spis de arme riddere som de er, eller server med litt syltetøy eller friske bær.

Arme riddere på primus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant