1. Bland sammen hvetemel, maismel, salt og gjær i en bolle til vaffelrøre.
2. Smelt smør i en liten kjele, trekk kjelen av platen og hell i melk. Hell blandingen i bollen med mel, og rør alt godt sammen. Pisk inn hakket gressløk og dekk til bollen. La røren heve i 30 minutter.
3. Skjær langs stilken på maiskolben rundt det hele. Skjær tomat i fire, ta ut innmaten og kutt tomatkjøttet i terninger. Bland sammen maiskorn, tomatterninger og finsnittet vårløk i en liten bolle. Ha i olje, gressløk, salt og pepper.
4. Stek vafler i et godt smurt vaffeljern. Legg vaflene på rist med et kjøkkenhåndkle over slik at de holder seg lune.
5. Fres baconskiver i en varm stekepanne til de er sprø. Legg dem over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at fettet renner av.
6. Stek speilegg i en varm stekepanne med litt smør til hviten har stivnet.
Server vafler toppet med maisblanding, sprøstekt bacon og stekt speilegg. Litt ertespirer smaker også godt til.