Potetsalat med oljedressing

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Potetsalat er nestenalles favoritt som ledsager til grillmat, og har etterhvert også blitt en yndet gjest også på tapasbordet. Potetsalat med reddiker og gressløk bringer også frem smaken av sommer og sol.

Potetsalat er nesten alles favoritt som ledsager til grillmat, og har etterhvert også blitt en yndet gjest også på tapasbordet. Potetsalat med reddiker og gressløk bringer også frem smaken av sommer og sol.

Ingredienser

  • 500 g kokt potet
  • 3 stk finsnittet vårløk
  • 1 pakke reddik
  • 2 ss finhakket frisk gressløk

Olje- og eddikdressing:

  • 1 ss grov dijonsennep
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 2 ts honning
  • 1 dl rapsolje
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

1.       Skjær kokte poteter i store biter

2.       Skjær reddik i båter, finhakk vårløk og gressløk.

3.       Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over potetene. Vend alt godt sammen, og juster eventuelt smaken med litt ekstra salt og pepper.

Server potetsalaten som tilbehør til grillmaten din eller som en del av tapasbordet.

  1. Skjær kokte poteter i store biter
  2. Skjær reddik i båter, finhakk vårløk og gressløk.
  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over potetene. Vend alt godt sammen, og juster eventuelt smaken med litt ekstra salt og pepper. 

Server potetsalaten som tilbehør til grillmaten din eller som en del av tapasbordet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.