Ingredienser

  • 600 g vaskede nypotet med skall
  • 2 dl hele sorte oliven (kalamata oliven)
  • 2 dl kapers med stilk
  • 3 ss hakket frisk gressløk
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 10 stk. reddik i skiver
  • Saft av 1 stk. sitron
  • 1,5 dl olivenolje
  • 1 ss sukker
  • ca. 1 ts salt
  • ca. 1 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pakke karse
Del

Potetsalat med stilkkapers

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potetsalater kommer i utallige versjoner, og vi blir aldri lei av dem. Dette er en enkel og smakfull variant som blir ekstra god med små, norske nypoteter. Lag den gjerne i god tid før den skal serveres, så smakene får anledning til å blande seg. God til all slags grillmat og tapas.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g vaskede nypotet med skall
  • 2 dl hele sorte oliven (kalamata oliven)
  • 2 dl kapers med stilk
  • 3 ss hakket frisk gressløk
  • 1 stk. rødløk i skiver
  • 10 stk. reddik i skiver
  • Saft av 1 stk. sitron
  • 1,5 dl olivenolje
  • 1 ss sukker
  • ca. 1 ts salt
  • ca. 1 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pakke karse

Slik gjør du

  1. Vask poteter godt og kok dem hele med skallet på. Hell av kokevannet og la dem dampe seg tørre. Del dem om nødvendig i to eller fire.
  2. Bland resten av ingrediensene i en vid bolle og vend inn potetene. Smak til med mer krydder.
  3. Dryss over frisk karse eller andre urter rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant