Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lun potetsalat

Lun potetsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kokt potet
  • 3 stk. finsnittet vårløk
  • 1 pk reddik
  • 75 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En varm potetsalat med nypotet smaker av herlig sommer. Passer kjempegodt til all slags mat. Til spekemat, på tapasbordet eller grillet kjøtt.

Denne enkle potetsalaten kan du lage ferdig på forhånd og sette på grillen noen få minutter før du skal spise. Helt genialt og veldig godt! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kokt potet
  • 3 stk. finsnittet vårløk
  • 1 pk reddik
  • 75 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Skjær kokte poteter i store biter
  2. Kutt reddik i båter og finhakk vårløk. Bland dette sammen med potetene.
  3. Ha potetsalaten på midten av et stort ark aluminiumsfolie. Ha på smør i terninger, salt og pepper. Legg pakkene på grillen i 6-7 minutter. Gjerne på indirekte varme med lukket lokk.
  4. Åpne pakkene forsiktig, det kan komme varm damp. Dryss over finhakket gressløk før servering.

Server denne deilige lune potetsalaten som tilbehør til grillmat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 17.04.2024 14:50:03