Ingredienser

Rømmedressing:

  • 1,5 dl rørosrømme
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Grønnsaker:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • skallet av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

  • 6 blader hjertesalat
  • 3 pitabrød
Del

Suovas i pitabrød

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Festivalmat fra nord! Suovas i pita, eller reinsdyrkebab, går raskt å tilberede og smaker utrolig godt. Mikset med deilig rømmedressing og sprø salat er dette skikkelig herlig snacks. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Rømmedressing:

  • 1,5 dl rørosrømme
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Grønnsaker:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • skallet av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

  • 6 blader hjertesalat
  • 3 pitabrød

Slik gjør du

  1. Legg pakken med suovas på benken til det er halvtint.
  2. Bland sammen alle ingrediensene og la dressing stå og trekke smak mens du lager ferdig retten
  3. Finhakk agurk og rødløk, og bland det sammen med revet sitronskall, salt og pepper. Skyll salatbladene.
  4. Varm en stekepanne og ha i litt margarin. Når skummet legger seg er det varmt nok til å steke kjøttet. Brun det i omganger, og ha deretter alt tilbake i stekepannen. Stek kjøttet til det er ordentlig stekt og sprøtt i kantene.
  5. Varm pitabrød som anvist på pakken, og fyll dem med grønnsaker, hjertesalat, stekt suovas og rømmedressing. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant