Ingredienser

  • 1 stk. baguette
  • 100 g smør
  • 2 båter hvitløk
  • 2,5 dl revet appenzeller , jarlsberg eller annen sterk ost
  • 3 ss finhakkede friske urter
Del

Ost- og hvitløksbaguette

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du en av dem som elsker hvitløksbrød? Ha ost og urter i hvitløkssmøret og det blir smak herfra til månen. Passer perfekt som tilbehør til grillmat, til tapasbordet og ellers når du har lyst på noe ordentlig digg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. baguette
  • 100 g smør
  • 2 båter hvitløk
  • 2,5 dl revet appenzeller , jarlsberg eller annen sterk ost
  • 3 ss finhakkede friske urter

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  2. Bruk en brødkniv og skjær dype skråsnitt på langs i baguetten. Pass på at du ikke skjærer helt igjennom.
  3. Bland smør med finhakket hvitløk, revet ost og urter.
  4. Fyll lommene i baguetten med hvitløksmøret. Bruk gjerne en sprøytepose. 
  5. Ha baguetten på en bakepapirkledd stekeplate og stek i 5-6 minutter, eller til hvitløksmøret har smeltet og fått en fin farge.
Disse brødene blir også supergode på grillen. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og legg dem på indirekte varme i ca. 5-6 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant