Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Minibaguette med lammerull

Ingredienser

  • 2 stk. grov baguette
  • 2 stk. avokado
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ts grov sennep
  • 4 stk. salatblad crispy
  • 8 skiver lammerull
  • 8 stk. svisker
Del

Minibagetter med lammerull

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nydelige grove minibagetter med lammerull, grov sennep, guacamole og svisker. En liten smak av jul. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. grov baguette
  • 2 stk. avokado
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ts grov sennep
  • 4 stk. salatblad crispy
  • 8 skiver lammerull
  • 8 stk. svisker

Slik gjør du

  1. Lag guacamole: Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over limesaft.
  2. Fin hakk chili og hvitløk. Bland most avokado sammen med chili, hvitløk, limesaft, salt og pepper.
  3. Del baguettene i to.
  4. Bre avocado på bagettbunnene. 
  5. Legg på salatblader, lammerull og svisker. 
  6. Smør sennep på innsidene av baguetttoppene og legg dem på.

Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 23.03.2023 14:46:18