Minibagetter med lammerull

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nydelige grove minibagetter med lammerull, grov sennep, guacamole og svisker. En liten smak av jul. 

Ingredienser

  • 2 stk. grov baguette
  • 2 stk. avokado
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ts grov sennep
  • 4 stk. salatblad crispy
  • 8 skiver lammerull
  • 8 stk. svisker

Slik gjør du

  1. Lag guacamole: Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over limesaft.
  2. Fin hakk chili og hvitløk. Bland most avokado sammen med chili, hvitløk, limesaft, salt og pepper.
  3. Del baguettene i to.
  4. Bre avocado på bagettbunnene. 
  5. Legg på salatblader, lammerull og svisker. 
  6. Smør sennep på innsidene av baguetttoppene og legg dem på.

Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.