Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangosalsa

Mangosalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. mango
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. saften av lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 104 kcal
Fett 3 g
Protein 2 g
Karbohydrater 16 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En mangosalsa full av smak er nydelig tilbehør til magert kjøtt som kylling og kalkun, den passer også glimrende sammen med friske reker eller som et friskt og fargerikt tilbehør til taco. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. mango
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. saften av lime
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 104 kcal
Fett 3 g
Protein 2 g
Karbohydrater 16 g

Slik gjør du

  1. Skrell mango og skjær i tynne skiver som igjen blir finhakket.
  2. Finhakk løk, tomat, chili og koriander og bland med den finhakkede mangoen.
  3. Smak til med olje, salt, pepper og lime.
  4. Oppbevar kaldt til servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 15.12.2024 15:42:19