Mangosalsa

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En mangosalsa full av smak er nydelig tilbehør til magert kjøtt som kylling og kalkun, og passer også glimrende sammen med friske reker. 

Ingredienser

  • 1 stk mango
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk tomat
  • 1 stk rød chili
  • 12 potte frisk koriander
  • 1 ss nøytral matolje
  • 12 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 1 stk saften av lime

Slik gjør du

  1. Skrell mango og skjær i tynne skiver som igjen blir finhakket.
  2. Finhakk løk, tomat, chili og koriander og bland med den finhakkede mangoen.
  3. Smak til med olje, salt, pepper og lime.
  4. Oppbevar kaldt til servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.