Mangochutney- og peanøttdip

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min
  1. Rør sammen mango chutney og yoghurt. Grovhakk peanøtter og bland inn sammen med resten av ingrediensene. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  2. Sett kaldt til servering, slik at smakene får utvikle seg.
Erstatt sriracha med chilipaste eller annen type chilisaus. Det går også an å blande inn en neve rosiner i sausen.

Ingredienser

  • 3 dl gresk yoghurt
  • 4 ss mangochutney
  • 100 g ristede salte peanøtter
  • 2 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • saft av 12 stk lime
  • 12 ts salt
  • 12 ts kvernet pepper
  • 2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

mango, mangochutney, peanøtt, dip, dipp, saus, dressing

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.