Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangochutney- og peanøttdip

Mangochutney- og peanøttdip

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl gresk yoghurt
  • 4 ss mangochutney
  • 100 g ristede salte peanøtter
  • 2 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss hakket frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En spennende og knallgod dip som passer til grønnsaker, snacks og all slags grillmat. Styrken kan du justere med mer eller mindre chilisaus.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl gresk yoghurt
  • 4 ss mangochutney
  • 100 g ristede salte peanøtter
  • 2 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Rør sammen mangochutney og yoghurt. Grovhakk peanøtter og bland inn sammen med resten av ingrediensene. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  2. Sett kaldt til servering, slik at smakene får utvikle seg.

Erstatt sriracha med chilipaste eller annen type chilisaus. Det går også an å blande inn en neve rosiner i sausen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 03:38:50