Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Salsa

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,25 stk. frisk ananas
  • 4 ss finhakket frisk basilikum
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Salsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike texmex-retter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,25 stk. frisk ananas
  • 4 ss finhakket frisk basilikum
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del tomater i to og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små terninger.
  2. Skrell agurk. Del agurken i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje. Rens paprika og ananas.
  3. Skjær agurk, paprika og ananas i små terninger.
  4. Bland inn basilikum, limesaft og olje. Smak til med salt og pepper og sett salsaen kaldt til den skal brukes. Salsaen kan varieres med ulike krydder som kajennepepper, chilipulver og jalapenos.

Lag gjerne salsaen noen timer i forveien og sett kjølig. Da får de gode smakene satt seg og salsaen  blir enda bedre.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 05.12.2022 16:08:00