Salsa

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike texmex-retter.

Ingredienser

  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. gul paprika
  • 0,25 stk. frisk ananas
  • 4 ss finhakket frisk basilikum
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del tomater i to og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små terninger.
  2. Skrell agurk. Del agurken i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje. Rens paprika og ananas.
  3. Skjær agurk, paprika og ananas i små terninger.
  4. Bland inn basilikum, limesaft og olje. Smak til med salt og pepper og sett salsaen kaldt til den skal brukes. Salsaen kan varieres med ulike krydder som kajennepepper, chilipulver og jalapenos.

Lag gjerne salsaen noen timer i forveien og sett kjølig. Da får de gode smakene satt seg og salsaen  blir enda bedre.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.