Salsa

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike texmex-retter.

Ingredienser

  • 2 stk tomat
  • 12 stk agurk
  • 12 stk gul paprika
  • 14 stk frisk ananas
  • 4 ss finhakket frisk basilikum
  • saften av 12 stk lime
  • 2 ss olivenolje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del tomat i to og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små terninger.
  2. Skrell agurk. Del agurken i to på langs og skrap ut kjernen med en teskje. Rens paprika og ananas.
  3. Skjær agurk, paprika og ananas i små terninger.
  4. Bland inn basilikum, limesaft og olje. Smak til med salt og pepper og sett salsaen kaldt til den skal brukes.
Lag gjerne salsaen noen timer i forveien og sett kjølig. Da får de gode smakene satt seg og salsaen  blir enda bedre.
Varier gjerne med ulike krydder som kajennepepper, chilipulver og jalapenos.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.