Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Maislapper

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl maismel
  • 0,5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 300 g hermetiske maiskorn
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 pk bacon (à 150 g)
Del

Maislapper

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse delikate gyllengule lappene blir raskt en favoritt både hos små og store som har lyst på noe ekstra godt! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1,5 dl maismel
  • 0,5 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 300 g hermetiske maiskorn
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 pk bacon (à 150 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server smakfulle maislapper med sprøstekt bacon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2022 14:50:29