Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gourmetpølse med trippel topping

Gourmetpølse med trippel topping

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Ananassalsa:

  • 40 g frisk ananas i terninger
  • 1 ts finhakket rød chili
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • skall og saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk koriander

Agurkmajo:

  • 2 ss majones
  • 2 ss agurkmix

Avokadokrem:

  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,25 stk. rødløk
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norske pølser fortjener bare det beste. Ananassalsa, agurkmajo og avokadokrem – ja takk! Disse tre toppingene gir et gourmetløft på pølseserveringen. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Ananassalsa:

  • 40 g frisk ananas i terninger
  • 1 ts finhakket rød chili
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • skall og saft av 0,25 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk koriander

Agurkmajo:

  • 2 ss majones
  • 2 ss agurkmix

Avokadokrem:

  • 0,5 stk. avokado
  • 0,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,25 stk. rødløk
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13065, server:MP-PRD-WEB13 17.02.2025 19:35:47