Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølseskole i

Hjemmelagde krydderpølser

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg medisterdeig
  • 4 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 2 ss frisk salvie
  • 2 ss frisk timian
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sukker
  • 2 ts chilipulver
  • 1 dl vann
  • 5 m svinetarm
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Bli din egen pølsemaker! Her får du oppskrift på hjemmelagde pølser.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg medisterdeig
  • 4 ts salt
  • 2 ts pepper
  • 2 ss frisk salvie
  • 2 ss frisk timian
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sukker
  • 2 ts chilipulver
  • 1 dl vann
  • 5 m svinetarm

Slik gjør du

  1.  Bland alle ingrediensene godt. Finn frem ca 3 meter svinetarm (30 mm).
  2. Fyll svinetarmene med pølsefarsen. Lag knuter på tarmen eller snurr rundt underveis.
  3. Stikk små hull i pølsene med en gaffel før du steker dem.
  4. Pølsene stekes i ca 15 minutter.

 

  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 12.04.2024 15:59:20