Glutenfrie muffins med squash og bær

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Herlige, søte, muffins uten gluten og melk!  Disse er laget med squash og bringebær, som gir deg saftige muffins. Server gjerne met et dryss melis. 

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 140 g sukker
  • 200 g skrelt og revet grønn squash
  • 2 ss honning
  • ca. 200 g glutenfritt mel eller mandelmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 120 g friske bringebær

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180°C og ha muffinsformer i et muffinsbrett.
  2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  3. Vend inn squash.
  4. Sikt inn mel, bakepulver og salt.
  5. Vend forsiktig inn bringebær.
  6. Ha blandingen i muffinsformer og stek i ovnen i 25 minutter, til de har hevet seg og er gylne. Avkjøl på rist.

 Server gjerne med et melisdryss. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.