Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Muffins med squash og bringebær

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 140 g sukker
  • 200 g skrelt og revet grønn squash
  • 2 ss honning
  • ca. 200 g glutenfritt, lyst mel eller mandelmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 120 g friske bringebær
Del

Glutenfrie muffins

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlige, søte, muffins uten gluten og melk!  Disse er laget med squash og bringebær, som gir deg saftige muffins. Server gjerne met et dryss melis. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 140 g sukker
  • 200 g skrelt og revet grønn squash
  • 2 ss honning
  • ca. 200 g glutenfritt, lyst mel eller mandelmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 120 g friske bringebær

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Vend inn squash.
  3. Sikt inn mel, bakepulver og salt.
  4. Vend forsiktig inn bringebær.
  5. Ha muffinsformer i et muffinsbrett.
  6. Fyll muffinsrøren i muffinsformene og stek i ovnen på 180°C i 25 minutter, til muffinsene har hevet seg og er gylne. Avkjøl på rist.

Server gjerne med et melisdryss. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 12:14:53