Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Muffins med squash og bringebær

Glutenfrie muffins

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 140 g sukker
  • 200 g skrelt og revet grønn squash
  • 2 ss honning
  • ca. 200 g glutenfritt, lyst mel eller mandelmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 120 g friske bringebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlige, søte, muffins uten gluten og melk!  Disse er laget med squash og bringebær, som gir deg saftige muffins. Server gjerne met et dryss melis. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 140 g sukker
  • 200 g skrelt og revet grønn squash
  • 2 ss honning
  • ca. 200 g glutenfritt, lyst mel eller mandelmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 120 g friske bringebær

Slik gjør du

  1. Pisk egg, honning og sukker til eggedosis.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

  2. Vend inn squash.
  3. Sikt inn mel, bakepulver og salt.
  4. Vend forsiktig inn bringebær.
  5. Ha muffinsformer i et muffinsbrett.
  6. Fyll muffinsrøren i muffinsformene og stek i ovnen på 180°C i 25 minutter, til muffinsene har hevet seg og er gylne. Avkjøl på rist.

Server gjerne med et melisdryss. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 20.06.2024 08:22:54