Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Nøttemuffins

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler
Del

Glutenfrie nøttemuffins

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Muffins er altid populært! Disse enkle muffinsene er saftige og har skikkelig nøttesmak. Og så er de helt glutenfrie!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du

  1. Ha eggehvitene i en helt ren bolle og pisk den helt stive.
  2. Mal nøttene fint i en hurtigmikser og bland med melis.
  3. Vend nøttemassen inn i de stivpiskede eggehvitene. Vær lett på hånden, så du ikke slår ut for mye luft..
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek ved 175 °C i 12-15 minutter. Avkjøl muffinsene i formene.

Server eventuelt med pisket krem og et dryss av hakkede nøtter og revet sjokolade.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 09.02.2023 10:28:42